Jamiro´s Jerky Hovězí Vinegar - 50g
Cena bez DPH: 120 Kč
Jamiro´s Jerky - Hovězí Vinegar. Originální hovězí maso s příchutí octa. Inspirované Anglií, vyladěné v Čechách. Sušené hovězí maso s delikátní příchutí z výběru několika druhů octů.
Se sušením masa Radek alias Jamiro začal někdy okolo 2010. Začal vyrábět jerky pro sebe a pro své kamarády k různým turistickým a sportovním příležitostem, ať to bylo sjíždění vody, horská turistika, zimní freeriding a další jiné aktivity. Jerky měly samozřejmě vždy veliký ohlas a bylo běžné, že várky připravené na celé pobyty se většinou snědly během prvních večerů. Shodou okolností byl přiveden k myšlence začít vyrábět sušené maso, nebo-li jerky komerčně. Této myšlenky se chytl a příležitost vzal do vlastních rukou. Začalo kolečko zjišťování, počítání, obíhání, hledání vhodných prostor, pročítání legislativy, jednání s úřady a nakonec tak mohla oficiálně spatřit světla světa značka Jamiro´s Jerky.
V roce 2021 se Jamiro účastnilo soutěže Guild of fine Food Great Taste 2021, uznávané mezinárodní gastronomické soutěže, která je často nazývána gastronomickým Oscarem.Výrobek Jamiro’s Jerky Hovězí Vinegar v něm získal ocenění jedné hvězdy ze tří možných. Jamiro je tak první a jediný český výrobce sušeného masa který toto ocenění získal! A jedni z mála v Evropě za celou dobu existence soutěže.
Nákupem Jamiro´s Jerky se vám tak dostane do rukou špičkový produkt, který je pečlivě hlídán ve všech částech výrobního procesu, na což denně Radek dohlíží.
Jamiro´s Jerky jsou zdravým produktem s vysokým obsahem bílkovin, připravované z nejlepšího českého a v některých případech evropského masa. A protože si Jamioro zakládá na kvalitě, tak obsahují pouze a jen přírodní složky a žádnou chemii. A samozřejmě neobsahují žádný lepek.
hovězí maso (na 100 g výrobku je použito 330 g syrového masa) lihový ocet, vinný ocet, sůl.
Bez použití GMO.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE | na 100 g |
Energetická hodnota / Energia | 1250 kJ / 299 kcal |
Tuky | 2,7 g |
z toho nasycené mastné kyseliny / z toho nasytené mastné kyseliny | 1,3 g |
Sacharidy | 5,5 g |
z toho cukry | 4,5 g |
Vláknina | 0 g |
Bílkoviny / Bielkoviny | 62,2 g |
Sůl | 6,4 g |